Det har varit en lååång daag,

Hej Allihopa !

Dålig uppdatering dels pga av att pappsen bestämde sig för att byta bredband och det tog ju ett tag så satt utan både tv och data. Sen måste man ju prioritera skolan nu även om man verkligen hellre går till fåren och sitter där än att göra dom där satans läxorna som ändå bara kommer tillbaka hela tiden. Ett plus nu på gymnasiet  med läxorna är ju att dom är liiite roligare än vad dom var på grundskolan iochmed att nu får vi läxa i ekologi och djurkunskap. Och det är ju saker som är roliga att läsa, tycker iallafall jag ;)


Idag kommer det inte ett sånt långt inlägg då mitt internet lever sitt egna lilla liv och slutar fungera när det känner för det, så bilder och bildtext kommer komma upp lite senare, förhoppningsvis imorron när jag kommer hem. :)

Det var jätte kul att få åka ner till 4h den här morgonen, möttes av jätte glada får som stod och smaskade på frukosten vid halv nio.  Precis som hästarna.
Helena och Frida var där och tog hand om djuren, och allt gick fint ! Såklart,
Jag gick och satte mig hos fåren efter att vi gjort klart hos alla djuren och dom blev ju bara sååå glada av att jag kom med borste och kamran, man känner sig så himla uppskattad för dom kommer ju där, springandes och verkligen vill stå nära och bli borstade och klappade på. Det är verkligen något jag tycker alla ska göra.

jag tycker att alla ska ha gjort det tills nästa blogg inlägg.
ATT HA VARIT NERE OCH GOSAT LITE MED ULLA, RUSKA OCH TORUN. <3 Hälsa ifrån mig.. :)

Nej men seriöst, det är verkligen jätte mysigt att sitta där med dom. pröva så får du se , 


oj, vad klockan blev mycket helt plötsligt. Somsagt bilderna kommer förmodligen upp imorron eller så snart som möjligt när allting funkar som det ska.  


Förässten, ni som inte visste. Det finns fortfarande två kanin ungar kvar från Tilly's kull! Urgulliga och jätte snälla. Gå ner och titta på dom, Man kan inte gå därifrån utan att ha fotat dom (:  Om ni inte har kamera, så kommer det upp bilder sen. Alla borde ha chansen att få se dom små söta varelserna .


Nu måste jag i säng för jag håller på att somna, det har varit en låååång dag med träning, plugg och massa fååår :)

Ha det bra !

Kram Beatrice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0