Japp, de blev ridning. men inte för Sarah....

Vi åkte ju ner för att rida, sen var parkeringen full så vi fick vända och åka och ställa oss i backen istället..  De blev en liten promenad men de gör ju inget! :) Sen följde min moster och min plastkusin Julia, och sen Jessica och Isabell med också, fast Isabell ville varken röra eller gå nära hästarna... Hon var nog lite rädd för dom, haha.

Tanken var ju att Sarah skulle rida men det blev nog lite mycket folk för henne så hon ville absolut inte hoppa upp på Fjodor men däremot tyckte hon att jag skulle sätta på mig hjälmen.. Men, Jessica red istället för henne och Sarah och mamma gick glatt med varvet runt efter alla hästarna istället! De passade henne lika bra.

Sen ledde jag både Canasta och Bandito. Jätte kul! Länge sen jag var med på ponnyvarvet och Bandito tyckte verkligen att han skulle testa om han fick äta eller inte!  När jag ledde honom så satt Julia på och hon tyckte det var jätte kul, fast Bandito var så "himla busig" som hon uttryckte sig. :)

När vi var klara så var det fortfarande väldigt mycket folk kvar, och det skulle inte förvåna mig om alla biljetterna sålde slut i det fina soliga vädret ! 

Vi for hem och Jessica och Julia kunde inte sluta prata om hur roligt det hade varit att rida och Julia undrade om man inte kunde rida på en häst som var " ända upp till träden där uppe!!" Haha, hon är ju bara för gullig. :)  Senare när dom hade fikat klart hemma hos mig och skulle åka hem sa Jessica att hon ville rida två gånger, varpå Julia skulle minsann rida två hundra gånger!!

Ha det bra i sommarvämen!!

Beatrice,

Imorn springer vi kanske ner och rider!

Just precis, imorron kanske jag, mamma och min syrra Sarah åker ner till gården för att rida på ponnyvarvet! :)

Då blir det ju lite update om hur gullelammen mår också, men även kycklingarna !


Beatrice,

SALEMSDAGEN

Det 6 juni är det Salems dagen, i Salem såklart. Än så länge kommer vi nog ta med oss får, kaniner och såklart lilla Smilla. (Sannah's hund).
Vet än så länge inte om jag ska följa med men förra året var det ju riktigt roligt!  :) 

Så, nu vet ni det (!) (:

Beatrice

TRÄDGÅRD


Möte på fredag

På fredag blir det kalasmöte, det blir svårt att hinna dock. ..

/

I måndags gick det bra på mini4H kursen! Det var sista gången och vi höll på lite med hästarna, borstade, pratade lite om dom. Vi kollade också lite på kycklingarna som just har kommit. :) Det var populärt, Även Sally fick sig några klappar av barnen.
Lammen verkar också må bra.. Full rapport på hur dom mår i helgen :) Ska även försöka fota dom om kamran funkar.

Beatrice,

Arlas Betessläpp!

Idag åkte jag, min pappa och min pojkvän till Kårsta för att titta på när Arla släppte ut sina 100 mjölkkor! :)

Det var riktigt roligt, även om min kille inte är riktigt lika inne på kossor som jag så åkte han med iallafall<3:) Min pappa verkade tycker det var ganska roligt också..  Fast roligast tyckte ändå kossorna att det var ! Dom sprang och dom hoppade, och muade såklart.. (romade om man ska säga rätt då .. ) Sen åkte vi långa 6 mils vägen hem igen, nöjda och glada.  

Beatrice :)Jag tycker iallafall att dom är jättegulliga! Tycker inte ni? :D

VÅRBASAREN GICK UTMÄRKT!

Precis som rubriken lyder, ALLT GICK SUPER BRA idag!

Tyvärr kunde jag inte ta några bilder då min kamra inte fungerade men de ska vi se till å fixa !  Men Vendelas pappa sprang runt med en stor systemkamera så kanske kan låna några bilder av honom ;) haha..  

De kom massa folk, och vi fick jobba ordentligt i loppisen, mest sålde nog studsbollarna och barnböckerna!  Vi hade jätte fint väder hela dan så lite solbränna har man nog fått på köpet  ..

Nu måste jag fortsätta umgås med min pojkvän innan han blir alltför uttråkade.. :)

Kramar, Beatrice.

RSS 2.0