Bättre ?

Sådär, nu har min lillasyster total misshandlat bloggens design. Vad tycker ni? Är det bättre / sämre än innan?( Bredden anpassar sig efter hur stort internet fönster man har.. )


Tyck till medans vi ändå är igång och ändrar ! :)
   
 Nu kör vi på med en liten sommarbild, bara för att lammen var så söta och för att bilden är så gröööön ! (:
 

Ha det så bra i snön !  Beatrice'

Lunchen

Sådär, dagen blev som planerad! Jag åkte och hämtade min kompis Johanna i Älvsjö och sedan forstatte vi mot 4H. Det blev ett himla halkande när vi skulle försöka ta oss nedför backen.. Tur att det finns några stadiga träd att ta tag i när man är på väg med huvudet före :) ! haha, nej så långt gick det inte tack o lov, hihi.

Allt gick bra,  vi gosade med fåren och lite med Sally, men när vi kom vid halv tolv så var dom mer inne på att vi skulle lyfta på oss och gå in och hämta deras lunch nån gång. Men att bli gosade med tyckte dom också var roligt :)

När vi har matat klart låste vi och började sedan försöka ta oss uppför den djävulska backen igen mot tunnelbanan.
Så det var väl min dag, nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja planera inför morgondagen då vi kanske ska åka till Flottsbro och ramla runt i skidbackarna där !


Ha det bäst !  Beatrice

 Bandito och Canasta.

 Fjodor är alltid lika hungrig !

oopps..

Jag råkade pajja designen litegrann... Är visst inte så bra med sånt .. 


Om det är nån som vill och har lust får nån gärna hjälpa mig med att fixa till den lite!   Det är bara att komentera om du känner dig lite hjälpsam idag !  _______________________________________________________________________________________________
17.14

 Sådär, nu ser det inte så dumt ut. Eller det är ju lite bättre än förut iallafall. Det ovannämnda kvarstår dock ! Tveka inte, komentera på bara !


Sportlooooov

Nu är det äntligen sportlov ! Jag tycker att det är riktigt sköööönt. Bara ligga hemma och lata sig eller så kan man ju vara med på 4H's SPORTLOVS KOLLO, om man vill ut o röra på sig  och samtidigt ha väääälldans roligt på köpet... :)

Så idag vid lunch tog jag bussen och sen tunnelbanan för att åka ner till 4H, tanken var först att bara hämta nyckeln och ta ett foto till dom nya Juniorledarafficherna men sen kunde jag inte förmå mig att åka därifrån. Lekte lite med alla kollobarnen och sen blev jag fast där till 3 då min pappa kom och hämta mig. Då hade jag hunnit vara med på lite lek och sen två grupper kaninhoppning ! :) Kaninhoppning är ju bara jätte roligt och kaninerna är ju duktiga på att hoppa, vissa lite mer än andra kanske .. Haha, Kamomill är jätte bra men även Vanilj hoppar på ordentligt.

 KAMOMILL hoppar...

 Här har vi ledaren Sandra som håller i Theodora.


Alla barnen fick välja varsin kanin som sen fick en siffra
och det var i den turordningen som dom skulle hoppa. Kaninhoppningen brukar vara väldigt populärt och det är många som tycker det är roligt! Men när klockan börjar närma sig tre så är det mellis som alla frågar efter :) Och melliset har dom ju själva bakat innan och efter lunchen. Det brukar bli goda nyttiga bröd och någonting annat mumsigt till efterrätt, idag höll dom på att kladda med chockladbollar ;)

Imorron blir det utflyckt för alla barn och eftersom dom inte är där på dan åker jag dit och lunchfodrar alla djuren. :)

Jusste, lite update om fåren: Dom ( Ulla och Torun) har blivit Superfeta, enligt mig och jag kan knappt vänta tills lammen kommer<3 :)

Ha de så bra så ses vi imorron ! Då ska jag inte bara mata utan också fota mina älsklingsfår och gosa lite med kossan Sally om hon känner för det (: Kan knappt välnta !!

Kramkram,  Beatrice

Ps, Personen på bilden har godkänt att hennes foto läggs upp här på bloggen.


Idag har min syrra ridigt !

Hej Allihopa, Idag har min storasyster Sarah varit och ridit med sin skola nere på 4h !  :D Hon tycker det är jätte kul men roligast är ju uppförs- och - nedförsbackarna. Eftersom hon inte är något småbarn så rider hon såklart på
Fjodor och han verkar inte tycka det är fy skam att gå en tur med henne heller.

Jag tycker det är jätte bra att våran gård har både handikappridning och så att Helenedal får komma och
hålla på o pyssla med djuren, grilla lite korv och sen ta en ridtur. Det gör så mycket för
barnen och det är så tacksamt också.
Sen märker man också att Fjodor vet att han inte kan busa och försöka äta utan går där helt lungt och
bara njuter.
Sen är det ju väldigt bra för hållning och balans också, ;) Sarahhar ridit förut när hon gick i  typ "grundskolan" och "högstadiet", Och ho när verkligen jätte duktig! Sitter rakt, håller i sig och skrattar alltid jätte mycket. Hon gillar verkligen att få åka dit, det märks. Nu på kvällen när hon kommer hem och mamma frågar
ifall hon har ridit på hästen Fjodor idag ? Och hon bara skrattar och ler. Det är verkligen jätte kul att hon tycker om det så mycket och jag hoppas att dom fortsätter att åka dit och fixa och trixa.Här städar vi kaninburarna ! 


Sådär, det var väl allt för idag tror jag,
Ha det bra ! 
Kramar Från Beatrice och en glad Sarah.

Äntligen !

Nu har inloggningssidan börjat funka igen ! Iallafall idag... Men vi får hoppas att den fortsätter med det så att alla intresserade kan få lite update från gården.

Vad har hänt på siståne då? Jo, häromdagen när jag var nere på Juniorledarmöte så berättade Annika att vår underbara fjällko Sally-Felicia inte är dräktig, alltså har hon ingen kalv i magen, Och jag tänkte Men HON ÄR JU SÅ TJOCK !!? , Annika hade inget svar på den frågan och även hon undrade hur Sally kunde blivit så fet på bara hö? Är det kanske nån busig liten kursdeltagare som har matat henne med gottis kanske ? Nä så är det nog inte, men ett mysterium är det iallafall ..

På Juniorledarmötet kom vi fram till många saker som säkert blir väldigt lyckade när dom väl kommer igång !  Bla planeras marknad, övernattningar, pysseldagar och massa annat kul på gården som vi Juniorledare kommer ha hand om, det ska bli väldigt spännande att börja ordna med faktiskt så det ser jag verkligen fram emot. Och dom andra tjejerna verkar väldigt engagerade också! Så håll utskick på gården om lappar, på hemsidan och här i bloggen så kommer infon snart när det börjar närma sig! 

Självklart kommer allting att kosta men pengarna går direkt till oss Juniorledare's "reskassa". Eftersom vi inte kommer få något bidrag så måste vi själv samla ihop pengar för att få åka på en ledarresa till Tunisien nästa år. Som en "utbildningsresa". Så pengarna går till ett bra mål och självklart kommer vi ju att extremt ROLIGT när vi gör alla våra aktiviter på gården ! 

Just nu planeras det en ny kurs som ska gå på måndagar, en djurskötargrupp om jag inte minns fel. Och den går av stapeln så fort gruppen blivit full. Den kommer hållas av 3 juniorledare bla av mig (Beatrice), men också Kajsa och Cornelia tror jag :)  Det ska bli väldigt spännande att hålla i en kurs eftersom det blir min första. Men det blir nog mer roligt än svårt, jag är ju van vid barn och van vid gårdens djur så det kan inte bli nått annat än perfekt ! 


SNART HÄNDER DET NÅTT ÄNNU ROLIGARE ÄN GLASS! Tycker iallafall jag ... 

FÅRENS LAMM KOMMER SNART och då blir det fullt upp på gården, Dom  som kom förra året var ju bara för söta, det blir nog dom här med. Runt mars borde dom komma. Så gå ner å rid lite ponnyvarv och fika lite så kan man samtidigt kolla om det har kommit några lamm !  :) :)


Sen har det väl inte hänt något mer tror jag, Jo vi har fått några fler Junioledare, Just exakt vilka vet jag inte eftersom att kunde inte komma på mötet igår, men vi alla ser fram emot att ha dom som Juniorledare ! 


Nu måste  jag ta itu med  min matteläxa innan klockan blir för mycket. Sen får vi väl se när nästa inlägg kommer. Ska
ev ner på söndag om det fattas ponnyvarvs ledare men vi får se :) Sen är det ju KOLLO nästa vecka så då blir det nog några besök också.
Ha det så bra tills dess !

Kramar Från Beatrice


NÄHÄ. bildfunktionen vill inte funka så vi får ta bilden en annan gång då,

RSS 2.0